15/06/2023

Loslopende kangoeroe op A27 doodgeschoten

De politie heeft vanmorgen een rijstrook op de A27 tussen Utrecht en Gorinchem afgesloten, omdat er een loslopende kangoeroe langs de weg aldaar werd gesignaleerd. Door de boel af te sluiten lukte ...

 
14/06/2023

Alligator gedood na afbijten hand

In Florida heeft een alligator zijn vraatzucht met de dood moeten bekopen. Nadat hij de hand van een 63-jarige kapitein van een moerasboot afknabbelde, werd hij door medewerkers van het ...

 
08/06/2023

De politie heeft vanmorgen een rijstrook

Het is niet bekend wie de eigenaar van het buideldier is. Door de afsluiting ontstond er rond 9:15 uur in ieder geval wel al een 3 kilometer lange file.

 
01/06/2023

De politie heeft vanmorgen een rijstrook

De politie heeft vanmorgen een rijstrook op de A27 tussen Utrecht en Gorinchem afgesloten, omdat er een loslopende kangoeroe langs de weg aldaar werd gesignaleerd.

 
1 - 4 van 4 resultaten
 

Zzp'er
Geregistreerd

Zzp’er is geregistreerd bij ZZP-erkend.


Zzp'er Gecertificeerd

De gegevens en documenten (identificatiedocument en VAR-verklaring) zijn gecontroleerd en hebben een geldigheid langer dan 1 maand.


Certificering
Veranderd

De gegevens van de zzp'er zijn gewijzigd.


Certificering
Loopt af

De geldigheidsdatum van een van de documenten bedraagt minder dan 1 maand. ZZP-erkend heeft de zzp’er hierover bericht gestuurd.


Certificering
Over datum

De geldigheidsdatum van een van de basisdocumenten is verlopen of de certificering kan niet worden afgegeven. De zzp’er voldoet hiermee niet meer aan de gestelde wettelijke eisen. ZZP-erkend heeft u en de zzp’er hierover geïnformeerd.