Registreren

Voor u als opdrachtgever en geïnteresseerd in de dienstverlening van ZZP-erkend betekent dit dat wij na uw registratie binnen twee werkdagen contact met u opnemen. Wij informeren u dan over de verschillende vormen van dienstverlening en de kosten.

 

Voor u als zzp'er betekent registratie dat wij van u een aantal relevante beroepsmatige basisgegevens vragen die voor de opdrachtgever van belang zijn. Tevens vragen wij u om uw identiteitsbewijs (paspoort of ID-kaart) en uw VAR-verklaring te uploaden. Als de gegevens gecontroleerd en vergeleken zijn, kunt u in aanmerking komen voor certificering.

 

U kunt zich ten alle tijden gratis registreren op het platform, ook als u nog geen (aangesloten) opdrachtgever hebt.

 

Indien u door uw opdrachtgever bent uitgenodigd om u te registreren en te certificeren, is de certificering voor u gratis. Vraagt u zelf certificering aan, dan kost u dat € 25,00 per jaar, exclusief BTW.

 

Belangrijk voor u om te weten: wanneer uw registratie/certificering wordt ingezien door een opdrachtgever, ontvangt u onmiddellijk een mailnotificatie. U blijft ten alle tijden eigenaar van uw certificering. U kunt uw certificering inhoudelijk wijzigen, bijvoorbeeld in verband met een verhuizing, maar ook geheel uitzetten als u niet meer als zzp’er geregistreerd wilt zijn.

 

ZZP-erkend bewaart voor u 7 jaar lang de registratie en documentatie.

Registeer als opdrachtgever


(klik op de foto)

Registreer als zzp'er


(klik op de foto)
 

Zzp'er
Geregistreerd

Zzp’er is geregistreerd bij ZZP-erkend.


Zzp'er Gecertificeerd

De gegevens en documenten (identificatiedocument en VAR-verklaring) zijn gecontroleerd en hebben een geldigheid langer dan 1 maand.


Certificering
Veranderd

De gegevens van de zzp'er zijn gewijzigd.


Certificering
Loopt af

De geldigheidsdatum van een van de documenten bedraagt minder dan 1 maand. ZZP-erkend heeft de zzp’er hierover bericht gestuurd.


Certificering
Over datum

De geldigheidsdatum van een van de basisdocumenten is verlopen of de certificering kan niet worden afgegeven. De zzp’er voldoet hiermee niet meer aan de gestelde wettelijke eisen. ZZP-erkend heeft u en de zzp’er hierover geïnformeerd.